QUÈ ÉS OPCIÓ 2?

OPCIÓ 2 = Sito Domínguez + David Coves. Una guitarra, una harmònica, una mica de percussió i dues veus. Una equilibrada combinació d'esforç i inspiració, constància i espontaneïtat, rigor i imaginació, honestedat i atreviment, professionalitat i amateurisme que, a més dels temes propis, s’atreveix amb tota una col·lecció de peces clàssiques de rock, country, blues i altres gèneres.

Aquests dos funcionaris d'ensenyament no tenen límits i ben poca vergonya. Ofereixen uns directes participatius i dinàmics amb tocs de teatre i humor en els que la seva música explica històries, sovint de perdedors, divertides, tendres i/o dramàtiques.

El dia d'un concert d'Opció 2, en tens dues, d'opcions. Opció 1: Quedar-te a casa menjant pizza precongelada. Opció 2: Participar de l’espectacle i deixar-te endur per la música. No t’avorriràs.

PRÒXIMS CONCERTS
ÚLTIMES NOTÍCIES

Març 2020 (2) - Hem aprofitat el confinament forçós que estem patint per gravar des de casa una versió de les que habitualment toquem en directe i n'hem fet un senzill videoclip. Com diu la cançó... sembla que venen temps difícils.

 

MÚSICA

Març 2020 (1) - Ens hem hagut de tancar a casa, com tothom. I, evidentment, s'han cancel·lat concerts que teníem previstos. Molt ànim i paciència a tots i totes!!!

Febrer 2020 - Hem decidit fer un concert especial per commemorar que hem assolit la màgica xifra de 100 actuacions en directe. El farem el divendres 3 d'abril i comptarem amb col·laboracions especials. Per un dia, serem "Opció 5"!

Gener 2020 - Una gran notícia per començar el 2020: El dijous 9/1/2020 hem fet el nostre concert número 100!!!

Desembre 2019 - Tenim uns quants compromisos per al 2020. Consulta l'agenda de concerts.

 

Octubre 2019 - El concert que teníem programat al Centre Cívic de La Sedeta el divendres 18 d'octubre queda ajornat fins al divendres 13 de desembre per la convocatòria de vaga general.

 

Setembre 2019 - Ja tenim aquí el videoclip de "Des del terrat". Casolà, amb recursos tècnics escassos, però fet amb moltes ganes i il·lusió, que és com s'han de fer les coses.

Agost 2019 - Hem gravat un videoclip de la cançó "Des del terrat". Aviat el publicarem.

 

Juliol 2019 - Ens hem classificat per a la final del 41è Concurs de Cançó de Salitja amb la cançó: "La carretera". La defensarem el 15 d'agost a la plaça major del poble!!!

 

Juny 2019 - Un mes de juny carregadet de concerts d'última hora a Barcelona i rodalies.

Març 2019 - Hem tancat concerts interessants per a aquest any: El mes de maig estarem per partida doble a les festes de Poble Sec, el barri del Sito. El mes d'octubre participarem en el Cicle "Gràcia Riu". Els detalls, a l'agenda de concerts.

© 2020 - OPCIÓ 2
Logo: Lau Tintoré
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now